Baklažány plnené bryndzou

30. března 2009 v 10:00 |  Zeleninové jedlá

Suroviny

2 baklažány strednej veľkosti
200 g bryndze
1 dl kyslej smotany
3 strúčiky cesnaku
4 lyžice oleja, 1 rajčiak

Pracovný postup

Baklažány umyjeme, ošúpeme a v osolenej vode uvaríme do polomäkka. Keď vychladnú, prekrojíme ich po dĺžke napoly a lyžičkou vyberieme
vnútrajšok. Bryndzu rozriedime kyslou smotanou a dobre premiešame s roztlačeným cesnakom. Baklažány naplníme bryndzovou zmesou
a vložíme ich ohňovzdornej misky vymastenej olejom. V mierne rozohriatej rúre pečieme asi 8 minút. Pred podávaním ozdobíme štvrtkami
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama