Gaštany v čokoláde

31. března 2009 v 15:21 |  Extra mlsné jazýčky

Potrebujeme: 300 g gaštanového pyré, 200 ml smotany na šľahanie, 3 žĺtky, 2 PL práškového cukru, 2-3 PL tuzemského umu, 3 g plátkovej želatíny

Postup:

Smotanu na šľahanie vyšľaháme dotuha. Gaštanové pyré vymiešame s práškovým cukrom a so žĺtkami. Pridáme tuzemský um, dotuha vyšľahanú smotanu, napučanú želatínu a spolu premiešame. Podlhovastú formu vystelieme potravinárskou fóliou a naplníme krémom. Vložíme na pár hodín do chladničky. Po stuhnutí vyklopíme a fóliu odstránime. Ozdobíme vyšľahaným snehom, zrnkami granátového jablka, píniovými orieškami, gaštanmi namočenými v rozpustenom karameli, čokoládovou polevou a lístkami medovky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama