Lasagne s mletým mäsom

21. března 2009 v 22:31 |  Cestoviny

Potrebujeme: pol kg mletého bravčového mäsa, 1 PL paradajkového pretlaku, soľ, čierne mleté korenie, bujónová kocka, 10 plátkov lasagní, 200 g strúhaného syra, hladká múka, mlieko, maslo, cibuľa, cesnak, olej, .

Postup :
Očistenú a nadrobno nakrájanú cibuľu speníme na oleji. Pridáme cesnak, mleté mäso, soľ, korenie, podlejeme vývarom z bujónu a dusíme asi 10 minút.
Smotanu osobitne ohrejeme a vlejeme do mäsa.
Múku opražíme na masle, zalejeme mliekom a za stáleho miešania uvaríme bešamel. Keď je hotový, osolíme ho a okoreníme.
Rúru vyhrejeme na približne 200 stupňov.
Do vymastenej formy uložíme nepredvarené lasagne, mäso, bešamel a nastrúhaný syr. Takto niekoľkokrát vrstvíme a dáme zapiecť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Anketa

Páči sa Vám tu?

Áno
Neviem
Nie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama