Letná torta Ivany Christovej

22. března 2009 v 17:51 |  Torty

Dva tégliky pochúťkovej smotany rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru. Zostávajúce dva rozmiešame s 2 lyžicami cukru a s kakaom.

POTREBUJEME
- 2 balíčky okrúhlych piškót
- 4 tégliky kyslej smotany
- 1 lyžicu kakaa
- 4 lyžice práškového cukru
- čerstvé alebo sterilizované ovocie (jahody, broskyne, čučoriedky)

Ako na to: 1. Dva tégliky pochúťkovej smotany rozmiešame s 2 lyžicami práškového cukru. Zostávajúce dva rozmiešame s 2 lyžicami cukru a s kakaom. 2. Okrúhlu tortovú formu vystelieme alobalom a piškótami vyložíme dno formy. 3. Striedavo dávame do formy bielu smotanovú zmes, piš - kóty a kaka ovú smotanovú zmes. 4. Pridáme ovocie, piškóty, smotanovú zmes, až kým nenaplníme formu. Končíme smotanovou zmesou. Tortu odložíme na noc do chladničky.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama