Linguine pepperonccini

28. března 2009 v 22:33 |  Cestoviny

Potrebujeme:
cestoviny - stredne,hrubé rezance, kapary, čili papričky, cesnak,olivový olej, soľ, čierne korenie, petržlenovú vňať ,parmezán
Postup: Cesnak a čili papričky nakrájame na tenké plátky a orestujeme na panvici s olivovým olejom. Medzitým uvaríme cestoviny vo vriacej osolenej vode. Až bude cesnak zlatožltý, pridáme kapary a nasekanú petržlenovú vňať. Napokon pridáme uvarené cestoviny a všetko dobre premiešame. Podávame v hlbokom tanieri dozdobené strúhaným parmezánom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama