Morčacie kúsky s hroznom+ chipsy

28. března 2009 v 22:09 |  Mäsko

Potrebujeme:
350 g morčacieho mäsa,
50 g bieleho hrozna, 50 g červeného hrozna, 2 lyžice bieleho
vína, soľ, mleté biele korenie, olej, sušené oregano, lístky
čerstvého oregana,
zeleninový vývar

Postup:
Na kúsky pokrájané morčacie mäso posolíme, okoreníme mletým bielym korením a opečieme v panvici na rozpálenom oleji. Podlejeme bielym vínom, zeleninovým vývarom, prisypeme sušené oregano a na miernom plameni dusíme. Bobule hrozna umyjeme, osušíme, väčšie rozkrojíme, pridáme k mäsu a spolu dodusíme. Na záver ozdobíme lístkami čerstvého oregana a podávame s čipsami.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama