Pikantné kuracie rezne

26. března 2009 v 15:57 |  Mäsko

Potrebujeme: 4 rezne z kuracích pŕs, hladká múka, olej, soľ, korenie, vegeta, 3 PL tatárskej omáčky, 2 PL strúhaného údeného syru, 1 ½ PL hladkej múky, 1 žĺtok, petržlenová vňať
Postup: Kuracie prsia nakrájame na plátky, jemne naklepeme, osolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme vegetou a necháme 10 minút odstáť. Obalíme ich v hladkej múke a prudko opečieme na rozpálenom oleji.
Opečené rezne poukladáme do zapekacej misy a polejeme výpekom. Tatársku omáčku zmiešame so žĺtkom, hladkou múkou, nasekanou vňaťou, syrom a čiernym korením. Na každé opečené mäso navrstvíme plnku a vložíme do rúry zapiecť.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama