Piňa colada

21. března 2009 v 23:06 |  Nápoje

Potrebujeme:

  • 2 cl 10 % smotany
  • 2 cl kokosového sirupu
  • 5 cl bie­leho rumu Ha­vana
  • ananásový džús s dužinou podľa potreby
  • kocky ľadu
  • kúsok čerstvého ananásu
  • 1 kokteilovú čerešňu

Postup:

Smotanu, sirup, rum a džús postupne nalejeme do bostonského šejkra (pohára s nadstavcom) na kocky ľadu a asi 6 se­kúnd miešame. Potom aj s ľadom prelejeme do vychladeného servírovacieho pohára "hurikán", ozdobíme kúskom ananásu a kokteilovou čerešňou. Podávame so slamkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama