Rybie kúsky s olivami

23. března 2009 v 16:25 |  Rybky

Potrebujeme:


250 g morskej ryby, soľ, mletú rascu, mleté biele korenie, maslo, 40 g zelených olív, smotanu na varenie, nasekanú petržlenovú vňať, 1 šalotku, citrónovú šťavu, sušené bylinky

Postup:


Rybu pokrájanú na kúsky osolíme, posypeme mletým bielym korením a pokvapkáme citrónovou šťavou. Premiešame a necháme 10 minút postáť. V panvici na rozpustenom masle opečieme ochutené rybie kúsky. Potom ich vyberieme, odložíme na teplé miesto a vo výpeku osmažíme nadrobno pokrájanú šalotku. Podlejeme smotanou na varenie, vložíme zelené olivy, ochutíme sušenými bylinkami a krátko povaríme. Cestoviny uvarené v osolenej vode scedíme, pokvapkáme olejom a dáme na tanier. Pridáme omáčku s olivami, opečené kúsky ryby a posypeme petržlenovou vňaťou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama