Slivková omáčka k mäsu

29. března 2009 v 21:42 |  Omáčky

Potrebujeme:

  • 500 g sliviek
  • kôpor podľa chuti
  • estragón podľa chuti
  • 1 strúčik cesnaku
  • 2 PL mletej sladkej papriky
  • 1 ČL štip­ľavej papriky
  • soľ

Postup:

Umyté slivky vykôstkujeme, podlejeme malým množstvom vody a na miernom ohni podusíme úplne do mäkka. Prepasírujeme ich cez sito a do vzniknutej hmoty pridáme nasekaný kôpor a estragón, prelisovaný cesnak, sladkú a štipľavú papriku. Osolíme a necháme prejsť varom. Podávame ku grilovanému mäsu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama