Cestoviny s tuniakom

1. dubna 2009 v 14:46 |  Cestoviny

POTREBUJEME: 400 g cestovín, najlepšie papardelle, 160 g konzervu drveného tuniaka vo vlastnej šťave, 1 až 2 strúčiky cesnaku, 150 ml sladkej smotany, 1 žĺtok, soľ, čierne mleté korenie, olivový olej, postrúhaný parmezán na posypanie

1. Tuniaka zlejeme z nálevu a podusíme na olivovom oleji. Keď začne voňať, primiešame k nemu prelisovaný cesnak. Žĺtok rozšľaháme vidličkou. Primiešame smotanu, zmes dochutíme soľou a čiernym mletým korením.
2. Tuniaka odstavíme, zalejeme smotanou a rozdelíme na jednotlivé porcie cestovín. Posypeme najemno postrúhaným parmezánom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama