Čokoládové mafiny

6. dubna 2009 v 15:22 |  Sladučké jedlá

POTREBUJEME: 220 g hladkej múky, 30 g kakaa, 2 ČL kypriaceho prášku, 1/2 ČL sódy bikarbóny, 100 g posekanej horkej čokolády, 100 g posekanej bielej čokolády, 300 ml acidofilného mlieka, 1 vajce, 70 g kryštálového cukru, 80 ml oleja, tuk na vymastenie a hladkú múku na vysypanie jamiek na plechu.

1. V mise zmiešame múku, preosiate kakao, kypriaci prášok, sódu bikarbónu a posekanú horkú a bielu čokoládu.
2. Do druhej misy dáme acidofilné mlieko, vajce, olej, cukor a rozmiešame. Obsah obidvoch mís spolu zľahka zmiešame.
3. Cesto rozdelíme do vymastených a múkou vysypaných jamiek v mafinovom plechu a pečieme 20 minút pri teplote 200 °C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 nika nika | 27. února 2011 v 18:51 | Reagovat

fff :-!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama