Dunaj morčacie prsia

1. dubna 2009 v 16:42 |  Mäsko

4 PORCIE, ČAS PRÍPRAVY: 50 MINÚT
600 g morčacích pŕs
100 g hydinovej pečene
400 g cibule
2 lyžice paradajkového pretlaku
50 g sterilizovaných šampiňónov
50 g sterilizovaného hrášku
1 kocka mäsového alebo zeleninového bujónu
mleté čierne korenie
soľ
olej

1.

Umyté osušené morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ich z oboch strán opečieme.

2.

Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny.

3.

Bujónovú kocku rozdrobíme a rozpustíme vo vriacej vode. Takto pripraveným vývarom zmes podlejeme. Okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.

4.

Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama