Gaštanový krém

10. dubna 2009 v 12:00 |  Extra mlsné jazýčky

PRÍPRAVA: 30 MINÚT
500 g varených očistených gaštanov, 200 g práškového cukru, 1 balíček vanilkového cukru, 200 g masla, 50 g strúhaných orechov, 3 lyžičky rumu, práškový cukor na obalenie.

POSTUP:

1. Gaštany zomelieme na mäsovom mlynčeku. Pridáme maslo a práškový cukor a všetko premiešame. Ochutíme vanilkovým cukrom, strúhanými orechmi a rumom a znovu miešame, kým sa nevytvorí hladká masa.
2. Krém dáme odležať do chladničky, aby stuhol.
3. Pri podávaní buď formujeme pomocou lyžičky halušky, alebo krém vytláčame z cukrárenského vrecúška. Nakoniec dozdobíme šľahačkou a čokoládou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama