Hrianky s volským okom

4. dubna 2009 v 15:13 |  Predjedlá

POTREBUJEME: 4 plátky hriankového chleba, 4 vajcia, soľ, mleté čierne korenie, 8 plátkov šunky, rímsky šalát, cherry paradajky, 1 menšiu nakrájanú cibuľu, olej, tavený syr, petržlenovú vňať

1. Do vymastenej rozohriatej panvice na volské oká rozklepeme vajcia, ktoré posolíme a na miernom ohni polamy upečieme.
2. Medzitým dozlatista opečieme plátky. Každý opečený plátok chleba potrieme taveným syrom, položíme listy šalátu, šunku a pokrájané cherry paradajky.
3. Pridáme upečené volské oko, ktoré posypeme nadrobno pokrájanou cibuľou a dozdobíme lístkami petržlenovej vňate.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama