Kuracie mäso na čínsky spôsob

11. dubna 2009 v 14:47 |  Mäsko

POTREBUJEME: 250 g kuracích pŕs, 1 bielok, maizenu, farebné papriky, hydinový vývar, biele víno, sójovú omáčku, arašidy, olivový olej, šalotku, soľ, mleté čierne korenie

1. Kuracie prsia nakrájame na menšie kúsky, posolíme ich, okoreníme a ponoríme do bielka premiešaného s maizenou. Jednotlivé kúsky pŕs opražíme v panvici na oleji.
2. Pokrájanú šalotku orestujeme na oleji spolu s nakrájanými farebnými paprikami. Pridáme arašidy, podlejeme vývarom, bielym vínom, ochutíme sójovou omáčkou a spolu podusíme. Opečené kuracie kúsky mäsa pridáme do panvice a spolu premiešame. Podávame s uvarenou ryžou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama