
Potrebujeme:
sviečkovica: 0,6 kg
olej, soľ, korenie
mrazené lesné ovocie: 400 g
víno červené: 0,5 l
sójová omáčka
kečup: 200 g
maslo na zjemnenie: 80 g
Postup:
Zo sviečkovice nakrájame medailóniky, osolíme, okoreníme, prudko opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Mäso vyberieme. Do výpeku pridáme mrazené lesné ovocie, kečup a červené víno. Zjemníme maslom.
sviečkovica: 0,6 kg
olej, soľ, korenie
mrazené lesné ovocie: 400 g
víno červené: 0,5 l
sójová omáčka
kečup: 200 g
maslo na zjemnenie: 80 g
Postup:
Zo sviečkovice nakrájame medailóniky, osolíme, okoreníme, prudko opečieme na rozpálenom oleji po oboch stranách. Mäso vyberieme. Do výpeku pridáme mrazené lesné ovocie, kečup a červené víno. Zjemníme maslom.