Tiramisu

4. dubna 2009 v 20:18 |  Extra mlsné jazýčky

1 nátierkové maslo bez príchute
1 šľahačka
100 g práškového cukru

1. Vyšľaháme spolu všetky ingrediencie do hustej peny.

1 balenie podlhovastých piškót
1 balenie okrúhlych piškót, prípadne môžete použiť len podlhovasté
2,5 dl silnej čiernej precedenej kávy
0,5 dl likéru amaretto

2. Do kávy nalejeme likér a necháme vychladnúť.
3. Piškóty rýchlo namáčame v káve a dlhými piškótami povykladáme dno formy.
4. Natrieme krémom a striedame vrstvy krému a piškót tak, aby na vrchu ostala vrstva krému.
5. Husto posypeme kakaom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama