Varené údené pliecko v kokakole

4. dubna 2009 v 19:47 |  Mäsko

POTREBUJEME: 700 g údeného pliecka, 0,7 až 1 l kokakoly, listy polníčka, pečivo

1. Údené pliecko v celku umyjeme a dáme ho do väčšieho hrnca. Zalejeme kokakolou, tak aby celé plávalo, prikryjeme pokrievkou a na miernom ohni varíme asi 90 až 110 minút.
2. Po uvarení hrniec odstavíme z ohňa a mäso necháme vo vývare vychladnúť. Po vychladnutí mäso vyberieme, necháme ho odkvapkať a nakrájame na tenké plátky. Podávame s pečivom, dozdobíme listami polníčka či iného čerstvého zeleného šalátu.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama