Losos s cesnakovým maslom

15. května 2009 v 16:10 |  Rybky



Potrebujeme:
250 g lososa, 2 PL masla,
1 ČL sušeného cesnaku,
1 strúčik cesnaku,
mleté čierne korenie,
lístky tymianu, celú rascu,
pár kvapiek citrónovej šťavy

Postup:
Zmäknuté maslo vymiešame so sušeným cesnakom a s prelisovaným strúčikom cesnaku. Podľa chuti osolíme a okoreníme mletým čiernym korením. Jednotlivé porcie lososa osolíme a potrieme ochuteným maslom. Posypeme celou rascou, uložíme na plech a dáme piecť do vyhriatej rúry. Po zapečení pokvapkáme pár kvapkami citrónovej šťavy a ozdobíme lístkami čerstvého tymianu.


 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama