Hermelín na grile

11. května 2010 v 12:15 |  Slané jedlá
hermelín

Potrebujeme: 4 ks plesňového syra, 1 balenie grilovacieho korenia, Na dip: 2 PL tatárskej omáčky, 2 PL brusnicovej zaváraniny, 1 PL sladkého dezertného vína
 Postup:
1. Syry obalíme v grilovacom korení a zabalíme do alobalu. Grilujeme z každej strany 5 minút.
2. Pripravíme dip: Tatársku omáčku zmiešame s brusnicovou zaváraninou a vínom. Syry podávame horúce s dipom. Ako príloha sa hodí čerstvé pečivo a zeleninový šalát.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama