Kuracie prsia s hráškom

2. května 2010 v 20:12 |  Mäsko

POTREBUJEME 300 g kuracích pŕs hydinový vývar soľ 150 g zeleného hrášku 60 g karotky 1 lyžicu masla 1 lyžicu hladkej múky smotanu na varenie soľ niekoľko kvapiek limetkovej šťavy cukor nasekanú petržlenovú vňať
Pre 3 osoby, čas prípravy: 35 minút
AKO NA TO:
1. Umyté kuracie prsia dáme do hydinového vývaru, prikryjeme pokrievkou a uvaríme domäkka. Uvarené mäso vyberieme a pokrájame.
2. Z masla a múky urobíme zápražku, ktorú za stáleho miešania rozriedime smotanou na varenie. Posolíme, okoreníme mletým čiernym korením, ochutíme limetkovou šťavou a cukrom.
3. Zelený hrášok spolu s pokrájanou karotkou po uvarení v posolenej vode pridáme k mäsu. Prelejeme smotanovou omáčkou a posypeme nasekanou petržlenovou vňaťou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama