Pikantné kuracie krídla

9. května 2010 v 9:03 |  Mäsko

Potrebujeme: 1,5 kg kuracích krídelMarináda: 80 ml dijonskej horčice, 60 ml jablčného octu, 60 ml pomarančovej šťavy, 120 ml medu, 60 ml sójovej omáčky, 4 strúčiky cesnaku, 1 lyžica oleja, korenie čili

Postup:
1. Krídla umyjeme, očistíme a odstránime konce. Z horčice, octu, pomarančovej šťavy, medu, zo sójovej omáčky, z pretlačeného cesnaku a oleja pripravíme marinádu a dochutíme ju korením čili.
2. Krídla zmiešame s marinádou a necháme 4 hodiny postáť v chladničke. Potom poukladáme na plech a pečieme približne 30 minút. Počas pečenia polievame marinádou. Podávame s hranolčekmi.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana-Anajs Jana-Anajs | E-mail | Web | 10. května 2010 v 10:06 | Reagovat

Hezké pondělí!
Doporučuji všem! Vypadá to skvěle a určitě i chutná! :-D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama