Tvarohová zmrzlina s kyslou smotanou

14. května 2010 v 9:00 |  Extra mlsné jazýčky

Potrebujeme:

  •  250 g mäkkého tvarohu
  • 200 ml kyslej smotany
  • 1/2 - 1 balíček vanilínového cukru
  • 1 balíček keksov Marína alebo Indián
  • čokoládovú polevu
  • ovocie na ozdobenie

Postup:

1. Tvaroh rozmiešame s kyslou smotanou a vanilínovým cukrom podľa chuti.
2. Na dno užšej nádoby poukladáme keksy, rozotrieme na ne krém a vrch pokryjeme opäť vrstvou keksov. Vložíme do mrazničky.
3. Pred podávaním zmrzlinu vyberieme, necháme ju chvíľu postáť, aby "povolila" a dala sa pokrájať na porcie podľa keksov. Podávame ozdobené čokoládovou polevou a ovocím.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Jana-Anajs Jana-Anajs | E-mail | Web | 14. května 2010 v 11:43 | Reagovat

Jednoduché a určitě skvělé!!! :-D

2 Míííšááá Míííšááá | E-mail | Web | 14. května 2010 v 17:02 | Reagovat

To vypadá skvěle :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama