Grilovaná syrová bageta

17. června 2010 v 9:00 |  Slané jedlá
bageta

POTREBUJEME 4 menšie bagety alebo 2 pletenky 1 lyžicu olivového oleja 2 strúčiky cesnaku ½ lyžičky bylinkovej soli štipku mletého čierneho korenia 100 g eidamu 50 g strúhaného parmezánu 100 g cherry paradajok viazaničku čerstvej bazalky

Pre 4 osoby
AKO NA TO:
1. V miske vymiešame olej, prelisovaný cesnak, bylinkovú soľ a čierne korenie.
2. Bagety alebo pletenky nakrájame na šikmé asi 1,5 cm hrubé kolieska a na strednom ohni 3 až 4 minúty z jednej strany opečieme na grile. Otočíme ich a vrchnú, už opečenú časť potrieme olejovo- -cesnakovou zmesou. Medzitým zľahka ugrilujeme paradajky.
3. Na bagety položíme tenký plátok eidamu a keď sa začne mierne roztápať, posypeme ho parmezánom. Podávame posypané čerstvou bazalkou a ugrilovanými paradajkami
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 alenka15987788 alenka15987788 | Web | 1. října 2010 v 13:34 | Reagovat

super dobrý blog

2 alenka15987788 alenka15987788 | Web | 11. listopadu 2010 v 10:38 | Reagovat

super obrázky tady

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama