Diabolka

19. srpna 2010 v 11:56 |  Mäsko



Potrebujeme:
● 1 malú cibuľu
● olej na opekanie
● 200 g bravčovej sviečkovice
● 200 g morčacích pŕs
● 100 ml plnotučnej horčice
● 200 ml kečupu
● sterilizované baranie rohy podľa chuti
● soľ, mleté čierne korenie

Postup:
1. Ošúpanú, nadrobno nasekanú cibuľu opražíme na oleji.
Bravčové aj morčacie mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na hrubšie rezance. 
2. V hlbšej panvici rozohrejeme olej a vložíme mäso. Osolíme a okoreníme čerstvo pomletým korením. Opekáme zo všetkých strán asi 10 minút.
3. Baranie rohy necháme odkvapkať na sitku. Nakrájame ich na menšie kúsky a pridáme k mäsu. Zakryté podusíme 15 minút. Ochutíme kečupom a pred koncom varenia pridáme horčicu.
Podávame s hriankami alebo bielym chlebom.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama